Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle hiçbir katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, ansızın lüks insanoğlunun aculca çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolaylık olması fehvaına gelir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları son radde önemlidir. Yangını denetleme altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz bâtınin duygu pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Bu doğrultuda büyüklük bile iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıkan tütünın ve şiddetli yangın kapısı ısının dünyaarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page